Leverans och mottagning

Produkter som köparen beställer enligt dessa villkor kommer att levereras till den adress som angetts av köparen som leveransadress på ordern (”leveransadressen”).

Försäljningsavtalet ingås när köparen bekräftar ordern genom att klicka på knappen ”Bekräfta betalning”. Vi bedömer att köparen fullt ut har godkänt innehållet, ordervillkoren och särskilt dessa villkor, att ordern medför en skyldighet att betala beloppet för den valda produkten och att köparen godkänner priser, innehåll, egenskaper, mängder och leveranstid för de saluförda och beställda produkterna.

AlbaziOud kan inte garantera att den information som anges på produkternas förpackning är översatt till alla språk i EU. Denna information finns emellertid tillgänglig åtminstone på Arabiska och/eller engelska.

När får jag mitt Paket?

När din order är skickad mottar du alltid ett mejl som innehåller en spårningslänk så du enkelt kan spåra ditt paket.

Kan jag ändra/avbryta min Order?

Vi kan inte justera en order som redan har blivit lagd (skickad).

Har din order inte blivit skickad än så kan vi försöka att avbryta den. Kontakta oss gärna direkt om du önskar att vi ska försöka att avbryta din order.

Har du handlat dina produkter på AlbaziOud och av någon anledning ångrat dig kan du skicka tillbaka dina produkter senast 3 dagar efter du mottagit. Du står då själv för fraktkostnaden. För att returen ska bli godkänd behöver produkterna vara oöppnade och oanvända. Bifoga ordernummer samt anledning till returen i ditt paket. När vi har mottagit din retur och godkänt den kommer vi att återbetala dig för de returnerade produkterna, med samma betalsätt som du valt. Det kan ta mellan 4-14 arbetsdagar. Blir den ej blir godkänd kommer du att motta ett mejl angående detta.

Skicka ditt paket till: 

Vi rekommenderar att du skickar ditt paket med rekommenderad post samt sparar kollinumret. AlbaziOud ansvarar inte för bortkomna returer.

Leveranstid

Leverans med Postnord tar mellan 2-7 arbetsdagar. Spåra ditt paket hos Postnord!

Under perioder med ett högre tryck eller vid röda dagar så kan din order få någon dag längre leveranstid. Nu på grund av Covid-19 så kan leveranstiderna bli längre.

När ditt paket har kommit fram till den valda leveransadressen kommer du även att  motta en SMS-avisering.